Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 
 

Inspectie elektrisch arbeidsmiddelen

Elk voorwerp met een aansluitsnoer geldt dat het veilig gebruikt moet kunnen worden binnen een elektrische installatie. De eigenaar of vertegenwoordiging van de eigenaar moet kunnen aantonen dat dit geval is. Een aantoonbare methode is alle elektrische arbeidsmiddelen met een bepaalde regelmaat te laten inspecteren. Tijdens deze inspectie worden de arbeidsmiddelen visueel op een aantal punten nagekeken, beoordeeld om vervolgens te worden doorgemeten. Alleen goedgekeurde elektrische arbeidsmiddelen komen de ‘werkvloer’ weer op.

Afgekeurde arbeidsmiddelen kunnen via een reparatie traject alsnog aan het stempeltje “okay” komen. Alles wat niet door het reparatietraject komt moet worden afgevoerd.

Wanneer u uw elektrische arbeidsmiddelen aan een inspectie wil onderwerpen dan maken wij graag een offerte voor u, bel ons, of stuur ons een bericht.

Contact