Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 
 

Controle Assimilatiebelichting

Voor de assimilatiebelichtings inspectie, een specifieke inspectie voor glastuinbouwbedrijven, kunt u ook bij RE-vision terecht.

Deze inspectie wordt strikt volgens de methode uiteengezet in de brochure “Assimilatiebelichting, Controle en Onderhoud” inclusief de aanvulling uit 2014 uitgevoerd.

Elke 3 jaar moet de volledige assimilatiebelichtings installatie worden geïnspecteerd. In de 2 tussenliggende jaren moet op verdeler niveau de installatie worden gekeurd.

Wanneer u uw assmilatiebelingsinstallatie aan een inspectie wil onderwerpen dan maken wij graag een offerte voor u, bel ons, of stuur ons een bericht.

Contact