Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Over RE-vision

Sinds de bijna 15 jaar dat RE-vision nu actief is in markt zijn we ons steeds verder gaan specialiseren in het inspecteren van ELEKTRISCHE INSTALLATIES.

We doen dit als een onafhankelijk inspectiebedrijf wat betekent dat wij alleen maar inspecteren, het oplossen van de geconstateerde tekortkomingen of gebreken laten wij over aan de E-installateur.

Wij geloven niet in de spreekwoordelijke “slager die zijn eigen vlees keurt” en denken dat “vreemde ogen dwingen”.

De eerste installaties die wij bij de horens hebben gepakt zijn de installaties in de glastuinbouw daar hebben wij ook gezien en mogen ervaren wat preventief meten in kan houden en welke ellende je daarmee buiten de deur houdt.

Binnen dit klanten cluster merkte wij hoe belangrijk de verzekeringsmaatschappijen de inspecties vonden.  Naarmate deze steeds “glashelder der” werden in hun klantbenadering over het toepassen van inspecties des te dieper wij zijn gaan duiken in de materie. Met als resultaat dat wij onze bedrijfsdoelstellingen steeds meer hebben  bijgesteld tot het adagium dat wij alleen maar op aarde zijn om de elektrische installaties van onze klanten veiliger te maken. Dit door het uitvoeren van “een kritische inspectie met de norm in de hand tegen een goed prijsniveau”.

Een door de jaren heen sterk gegroeid aantal installateurs rekenen wij tot onze vaste partners.

Uit het feit dat wij van het overgrote deel van onze klanten nadat de geldigheidstermijn van het rapport voorbij is de uitnodiging krijgen om weer te komen inspecteren sterkt ons in de gedachten dat wij ons werk goed doen. Maar ook goed werk kan altijd beter, met deze houding stappen wij (weer) bij u binnen.