Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 
 

Elektra schermdoek keuring

Binnen de glastuinbouw is al een aantal jaren de Elektrakeuring | Schermdoek van kracht voor bedrijven met schermdoeken die niet brandvertragend zijn. Dit type inspectie mag nog tot 31 december 2019 worden toegepast na deze datum geldt ook voor deze klantengroep de NTA8220.

Waren het tot nu toe alleen de bedrijven zonder brandvertragend schermdoek die gekeurd moeten worden, voor 1 januari 2022 moeten alle bedrijven dus ook die met brandvertragend schermdoek volgens de NTA8220 of volgens de NEN3140 worden geïnspecteerd.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een inspectie van de elektrische installatie van uw tuinbouwbedrijf dan maken wij graag een offerte voor u, bel ons of stuur ons een bericht.

Contact